Breaking News
12 Απριλίου 2018

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του ΟΦΗ, την Τετάρτη (11/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

 

Ο Δημήτρης Μάνος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος φαίνεται να έχει ελπίδες, ώστε να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση.

Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο Μανόλης Παπαστεριανός.

Το ίδιο και οι Λεάλ και Μονιάκης, οι οποίοι είναι εκτός πλάνων από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (12/4), το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης βρέθηκε στο γήπεδο της Βάρης και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ, η οποία κέρδισε τις Κυκλάδες με 2-1 και πέρασε στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ, μετέχουν στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει την Μικτή ομάδα και της εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics