Breaking News
28 Απριλίου 2018

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (28/4) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά (Κυριακή 29/4, 5μμ,Ertpaly1).

 

Ο Σέρτζιο Λεάλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο τιμωρημένος Μάνος.

Επιστρέφουν όμως οι Νάστος, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός και Βουό.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Μονιάκης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Μάνος, Λεάλ, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει τη Δευτέρα το πρωί στο Ηράκλειο.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics