Breaking News
29 Απριλίου 2018

Με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Καλαμαριά, πανηγύρισαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο του ΟΦΗ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (0-1).

 

Με το σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίκτες και ο Νίκος Παπαδόπουλος, πήγαν στην εξέδρα που βρισκόταν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ από την Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα και πανηγύρισαν μαζί τους.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football league, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει στην πρώτη θέση.

Η αποστολή του ΟΦΗ, θα παραμείνει την Κυριακή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα το πρωί. Η πτήση πετάει στις 7 το πρωί από την Θεσσαλονίκη και θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, στο  Ηράκλειο, περίπου στις 8 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics