Breaking News
05 Μαΐου 2018

Ο ΟΦΗ προχωράει ακάθεκτος για τον τίτλο. Με σουπερ εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο καθάρισε και τον Απόλλωνα Λάρισας (4-0) και πλέον θέλει δυο νίκες στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με  την ΑΕ Καραισκάκη στην Αρτα και τη Σπάρτη στο Ηράκλειο για να πανηγυρίσει μετά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Football league (θα πάρει χωρίς αγώνα τους βαθμούς με Αχαρναικό και Βέροια).

 

Ένα ολόκληρο γύρο αήττητος συμπλήρωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε χάσει τελευταία φορά από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 στο Αλκαζάρ σε ένα παιχνίδι που είχε τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Δοκάρι είχε ο ΟΦΗ και σε αυτό το παιχνίδι με τον Κουτσιανικούλη (21’).

Ο  ΟΦΗ έμεινε άσφαιρος μόνο στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ξεκίνησε την επανάλληψη εντυπωσιακά και με 2 γκολ σε 4 λεπτά (46’ και 50’) με τους Βουό και Μάνο (23ο γκολ), καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στον ΟΦΗ ακυρώθηκε και κανονικό γκολ του Κουτσιανικούλη στο 59’, αλλά στο 64’ ο Βουό έκανε το 3-0.

Το 4-0 ήρθε απο τον Δημήτρη Μάνο (24 γκολ), με ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ, στο καλύτερο γκολ του αγώνα μέσα σε αποθέωση!

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και δυο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας (Κ19) τον Κοντογιάννη και το Νοικοκυράκη. Ο δεύτερος που είναι 17 ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Και οι δυο χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο του ΟΦΗ να αποθεώνει για μια ακόμη φορά τον Παπαδόπουλο και τους παίκτες του, σε μια ένδειξη αναγνώρισης για τα όσα έχουν πετύχει φέτος, καθώς εκείνοι επανέφεραν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Σπάρτη στο Γεντί Κουλέ στις 27 Μαίου θα έχει το χαρακτήρα φιέστας για την άνοδο!

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Καλλής (Αν. Αττικής).

4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ντίνας (46' Κοέλιο), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (78' Κοντογιάννης), Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (70' Νοικοκυράκης), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Γιαγκιόζης, Βαφέας, Κοέλιο, Νοικοκυράκης, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Λάρισας (Nίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούρπα (83' Χαραλαμπόπουλος), Δημολιός, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυρίας (57' Καμπέρης), Λίταινας, Γαρυφαλόπουλος (57' Κανουλας), Σουλίδης,Τσιλούλης.

Στον πάγκο οι: Φιρινίδης,Κανούλας,Συράκος,Καμπέρης, Λουκάς, Χαραλαμπόπουλος, Ανδρέου.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

*Με ανακοίνωση της στα μεγάφωνα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοίνωσε στον κόσμο την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκ.

*Μια ανθοδέσμη στη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, κατέθεσε ο Απόλλων Λάρισας πριν τη σέντρα.

*Η ομάδα της Λάρισας τίμησε και τον Λαρισαίο παίκτη του ΟΦΗ Παύλο Αδάμο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του απο αυτήν την ομάδα.

*Ο Δημήτρης Κομεσίδης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΟΦΗ.

*Η ακαδημία ποδοσφαίρου "Ευγένιος Γκέραρντ" ήταν προσκεκληνένη του ΟΦΗ στο παιχνίδι και στη θύρα 6.

*Δυο παιδιά απο τα σπλάχνα της ομάδας ο Κοντογιάννης και ο Νοικοκυράκης, προερχόμενοι και οι δυο απο την Κ19, στην 18αδα του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics