Breaking News
26 Ιουλίου 2018

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν ΟΦΗ και Λάρισα, πριν την έναρξη του μεταξύ τους φιλικού αγώνα στο Καρπενήσι, για τα θύματα, από τις πυρκαγιές στην Αττική.

 

Οι παίκτες του ΟΦΗ αγωνίστηκαν με μαύρα διακριτικά στη φανέλα τους, σε ένδειξη πένθους.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος, έκανε στις δηλώσεις του, ειδική αναφορά μετά τη λήξη του αγώνα.

Όπως είπε «το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι κουράγιο στις οικογένειες, που είχαν θύματα. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όλες οι ομάδες αυτές τις οικογένειες.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Οσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με καρδιά. Εκεί στέκομαι. Στον τρόπο του παιχνιδιού. Ολοι παίξαμε για την ομάδα.

Είναι σημαντικό και αυτό. Κάνουμε καλή δουλειά. Δουλεύομε στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια».

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ανέφερε στα κανάλια Novasports ότι  «έχουμε μπεί σε ένα καλό δρόμο από την αρχή. Εγιναν οι μεταγραφές από νωρίς. Στα φιλικά παίζουμε με δυο ενδεκάδες και ο προπονητής θέλει να βγάλει τη σωστή χημεία στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σωστά και σιγά-σιγά αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο".

*Διάστρεμμα υπέστη ο σκόρερ του ΟΦΗ Νίκος Κοροβέσης στο φιλικό με τη Λάρισα.

*Γυμναστήριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/7) για τους παίκτες του ΟΦΗ το πρωί. Το απόγευμα θα γίνει κανονικά προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics