Breaking News
28 Ιουλίου 2018

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του, ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, μετά το 0-0 με την Παναχαική στο Καρπενήσι, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό. Η Παναχαική ήθελε να κρατήσει και έπαιξε συντηρητικά. Εμείς στο τρίτο παιχνίδι μας της προετοιμασίας μας, γυρίσαμε τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε την κατοχή, αλλά δεν σκοράραμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Κομεσίδη, κάναμε και πάλι φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε.
Δεν κινδυνεύσαμε όμως καθώς ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε φάση.
Η προετοιμασία τελείωσε. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά στο Ηράκλειο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics