Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον κόσμο της ομάδας να δίνει την δική του ψυχολογική ώθηση θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ ο ΟΦΗ (20:30), με τον Νέιρα να είναι υποψήφιος για την βασική ενδεκάδα.

 

Οι κρητικοί μετρούν έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και απέναντι στην πρωταθλήτρια θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα βρέθηκαν στο τέλος της προπόνησης στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Βγάλτε ψυχή και εμείς θα είμαστε δίπλα σας».

Στα αγωνιστικά νέα, ο Μιχόγεβιτς θα αντικαταστήσει τον τραυματία Παπάζογλου ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Χουάν Άνχελ Νέιρα, σε σύστημα 4-2-3-1 έναντι εκείνου με δύο κλασικούς στράικερ.
SDNA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics