Breaking News
24 Νοεμβρίου 2018

Ο μέσος του ΟΦΗ, Παύλος Κυριακίδης, έθεσε στόχο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, καθώς με τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα αποτελέσματα.

 


Για το αυριανό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» μίλησε στην κάμερα του «ΟΦΗ TV» ο μέσος των κρητικών, Παύλος Κυριακίδης. Ο 27χρονος σημείωσε ότι περιμένει έναν Άρη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά κι ότι η δική του ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού έχει ανάγκη τους βαθμούς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριακίδης: «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είχαν κι αυτοί κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα τους βοηθήσει ψυχολογικά. Κι εμείς όμως, μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα δουλέψαμε στη διακοπή και προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα το κάνει και σήμερα, γιατί είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Να γεμίσει το γήπεδο, για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη. Στο σημείο που είμαστε, όπου δεν έχουμε συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς, πρέπει να μπαίνουμε κάθε φορά με στόχο τους 3 βαθμούς».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics