Breaking News
28 Ιανουαρίου 2019

O OΦΗ ευχαρίστησε μέσω Instagram τους οπαδούς του, που έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες της Τούμπας και στήριξαν την ομάδα τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

 


Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν ατυχές για τους Ομιλίτες, που έφυγαν ηττημένοι (4-0) από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι φίλοι τους, που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα τους κατάφεραν να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην εμπειρία των παικτών του Νίκου Καραμπετάκη.

Ο σύλλογος μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους περίπου 50 οπαδούς των «μελανόλευκων», με την ανάρτησή τους στο Instagram της ομάδας να συνοδεύεται από μια φωτογραφία τους: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δε σταματήσατε ούτε λεπτό να τραγουδάτε και να στηρίζετε την ομάδα μας! Σας ευχαριστούμε...», έγραψε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics