Breaking News
03 Νοεμβρίου 2019

Mία μέρα σαν σήμερα (2/11) το 1993 ο ΟΦΗ κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και κατάφερε να προκριθεί στην φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA.


Σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ στις 2 Νοεμβρίου του 1993 κατάφερε να υποτάξει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Κρητικοί είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα του «Βιθέντε Καλντερόν» με 1-0, όμως στο «καυτό» Ηράκλειο έγινε η απόλυτη ανατροπή με την ομάδα του Γκέραρντ να κερδίζει το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί, με τον Τζουγκάνοβιτς να μην βρίσκει δίχτυα σε δύο περιπτώσεις. Τελικά το 1-0 έγινε με τον Νίκο Μαχλά στο β' ημίχρονο, ενώ το 2-0 που χάριζε την πρόκριση στην ομάδα του Ευγένιου Γκέραρντ ήρθε με επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι του Τσιφούτη στο 62'.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» μετά την λήξη του παιχνιδιού ήταν ιστορικές, αφού οι 10.000 περίπου φίλοι του ΟΦΗ ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς. Στη φάση των «16» οι Κρητικοί αντιμετώπισαν την Μποαβίστα, χωρίς να τα καταφέρουν, αφού ηττήθηκαν 4-1 στο Ηράκλειο και με 2-0 στην Πορτογαλία.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντιέγκο Ντίαθ Γκαρίδο, Πίθο Γκόμεθ, Πέδρο Γκονθάλεθ Μαρτίνεθ, Βιγιανουέβα, Μοασίρ, Μανόλο, Κεβέδο, Λουίς Γκαρσία, Κίκο, Μάρσιο Κόστα

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Βάβουλας, Μουστακίδης, Γεωργαμλής, Παυλόπουλος, Πουρσανίδης, Μαρινάκης, Σαμαράς (62' Τσιφούτης), Μαχλάς (84' Αθανασιάδης), Λούπου, Τζουγκάνοβιτς
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics