Breaking News
20 Νοεμβρίου 2019

Ο Όμιλος δεν πρέπει να σταθεί στην… περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Ατρόμητο.

 

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος φιλοξενείται την Κυριακή (24/11) ο ΟΦΗ και θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Στο Περιστέρι σαφώς και το έργο του δε θα είναι καθόλου απλό, οπότε πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό «πρόσωπο» για να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα και ν’ αφήσει πίσω του τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν πολύ δυνατό σύνολο και τόσο η θέση τους στη γενική κατάταξη, όσο και η συγκομιδή τους δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα τους.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου, μάλιστα, πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο από τις τελευταίες εξελίξεις στο αντίπαλο «στρατόπεδο».

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν και στο πάγκο θα κάθονται οι Κορακάκης και Οφρυδόπουλος.

Κανείς δεν ξέρει αν το προσωρινό τεχνικό δίδυμο μονιμοποιηθεί, ωστόσο περισσότερη σημασία για τον ΟΦΗ έχει το γεγονός πως κάτω από τέτοιες συνθήκες μια ομάδα βγαίνει συχνά πιο ισχυρή.

Είναι το πρώτο παιχνίδι για τον Ατρόμητο, μετά την αποχώρηση του Έλληνα προπονητή, οπότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στον κόσμο.

Αυτό λέει η λογική και για τον παραπάνω λόγο οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να είναι… διπλά υποψιασμένοι ενόψει της κυριακάτικης συνάντησης.

Το ότι σημειώθηκαν όλες αυτές οι ανακατατάξεις στους Περιστεριώτες, είναι πιο πιθανό να τους βοηθήσουν, παρά να τους βλάψουν.

Αυτό, έτσι, σημαίνει ότι στον ηρακλειώτικο σύλλογο οφείλουν να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια για να καταφέρουν ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Πέρα, δηλαδή, από τις δικούς τους στόχους όσον αφορά στο ματς, στον ΟΦΗ πρέπει να εμφανιστούν ακόμη πιο προσεκτικοί, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η αναμέτρηση για τον Ατρόμητο.

Η συγκέντρωση και η πειθαρχία των παικτών του ΟΦΗ πρέπει να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα σε όλο το ενηντάλεπτο για να μπορέσουν οι «ασπρόμαυροι» να επιστρέψουν στις νίκες.
capitano.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics