Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2019

Το ματς ΟΦΗ-Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από την πρώτη μέρα της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Ολυμπιακός και ΑΕΚ υποδέχονται ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

 

Ολυμπιακός - Ερ. Αστέρας με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες, σε διαφορετική συγκυρία από το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, θα παλέψουν για τη νίκη που θα έχει ως αποτέλεσμα την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κολοβό ενώ έχει στη διάθεσή του τους Χρήστο Δώνη, Σενκεφελντ και Γιοχανσον. Από την άλλη, για τον Γιώργο Σίμο θα απουσιάσουν οι Ναμπί, Μεγιάδο και Σεμέδο, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι «η ομάδα του θα είναι καλύτερη από τους Πράσινους και θα κερδίσει».

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο - κεκλεισμένων των θυρών - «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μόνος στόχος του είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντικό για τους Ερυθρόλευκους είναι ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από 10 μήνες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ αλλαγές πρόκειται να υπάρξουν στην άμυνα λόγω απουσίας του Σεμέδο, που εκτίει ποινή καρτών, και ενδεχόμενο ξεκούρασης του Ομάρ. Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους Φατιόν, Μπράλιτς, Καρανίκα και Ασούμπρε.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μασιμο Καρέρα θέλει να κάνει το 2/2 στον πάγκο της ένωσης. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βράνιες, όπως και τους Σιμάο, Ζεράλδες που είναι ανέτοιμοι. Το έργο του Αστέρα Τρίπολης στην Αθήνα αναμένεται δύσκολο καθώς ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει σε Πασαλίδη και Ριέρα ενώ απόντες θα είναι και οι Τασουλής, Καπίγια.

Στην Ξάνθη ο Γιώργος Παράσχος ελπίζει στην πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στην ομάδα με αντίπαλο τον ουραγό Παναιτωλικό, που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ την αυλαία σήμερα κλείνει η μονομαχία του Ατρομήτου με τη Λαμία στο Περιστέρι και την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να επιδιώκει να παραμείνει αήττητη υπό τις οδηγίες του. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στις αήττητες εμφανίσεις που είχαν πριν από αυτό.

Αναλυτικά το προγραμμα:

Ξάνθη - Παναιτωλικός (17:00, ERTSPORTSHD)

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (17:15, Novasports2HD)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (17:15, Novasports3)

Ατρόμητος - Λαμία (19:30, ERTSPORTSHD)

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports1HD)
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics