Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2019

Κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ μετέβη σε Κρήτη και Λαμία προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες των δύο ομάδων.

 

Μετά τον χθεσινό έλεγχο που πραγματοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ σε τέσσερις παίκτες του ΝΠΣ Βόλου, έπειτα από το αίτημα του Ολυμπιακού, κλιμάκιό του ανέλαβε να εξετάσει και παίκτες από δύο ακόμα ομάδες.

Συγκεκριμένα, ομάδα του ΕΣΚΑΝ μετέβη στο Βαρδινογιάννειο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ αλλά και στις εγκαταστάσεις της Λαμίας.

Από τους Κρήτες ελέγχθηκαν τέσσερις παίκτες (Στάικος, Σεμέδο, Σωτηρίου και Μπολάκης) ενώ από την ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιοι πέρασαν το ντόπινγκ control.

 

 gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics