Breaking News
01 Μαρτίου 2020

Η ομάδα του Ηρακλείου δίνει τον «τελικό» για την 6αδα… Ευρώπης

 

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της τελευταίας 20ετίας βρίσκεται ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τη Λαμία, σε ένα… τελικό με φόντο την προοπτική της Ευρώπης.

Στο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Ηρακλείου με νίκη «κλειδώνει» την είσοδο στα πλέι-οφ, που ισοδυναμεί με έξοδο στην Ευρώπη, λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από την UEFA.

Οι Κρητικοί δε σκέφτονται τίποτα άλλο από το «τρίποντο», παρότι μπορεί και με άλλο αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 6η θέση, αν δεν κερδίσουν οι ανταγωνιστές (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Ξάνθη.

*Περίπου 50 λεπτά πριν τη σέντρα ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης έκανε μια βόλτα στον αγωνστικό χώρο, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Άντζελο Παλυβό και το γιο του Δημήτρη.

*Οι ποδοσφαιριστές βγήκαν για προθέρμανση στις 18:25, εν μέσω χειροκροτημάτων από όλο το γήπεδο.

*Οι δύο ομάδες και το διαιτητικό "τρίο" κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενοι από μικρά προσφυγόπουλα που κρατάνε λουλούδια. Φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές, κρατώντας ένα πανό που έγραφε: "Ένα νησί, μια ομάδα, μια αγκαλιά".

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ".

2' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ονειρικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ. Γύρισμα του Τσιλιανίδη από δεξιά, ο Φιγκεϊρέντο με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι κάνει το 1-0 και βάζει... φωτιά στο "Γεντί Κουλέ".

9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Τρομερό γκολ από τον Αντίλ Ναμπί. Με σουτ-φωτοβολίδα από 30 μέτρα, στέλνει τη μπάλα στην εστία του Επασί για το 2-0.

20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τον Σεμέντο, που περνάει τρεις αντιπάλους και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημειώνει το 3-0.

22' Ευκαιρία για την Λαμία, μετά το αρχικό διώξιμο από τον Σωτηρίου, ο Καραμάνος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Σωτηρίου να παραχωρεί κόρνερ σε δεύτερο χρόνο.

24' Εκτέλεση κόρνερ του Βασιλογιάννη, κεφαλιά από τον Βύντρα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31' Δυνατό σουτ του Φιγκεϊρέντο λίγο έξω από την περιοχή, όμως δε θα βρει στόχο.

37' Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή.

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 3-0 ο ΟΦΗ με 20λεπτο... φωτιά στην εκκίνηση του αγώνα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Αλλαγή για τη Λαμία, ο Μπεχαράνο στη θέση του Βασιλόγιαννη.

52΄Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με πλασέ του Νέιρα εντός περιοχής, ο Επασί απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

54' "Αγγίζει" το τέραρτο γκολ η ομάδα του Ηρακλείου. Κάθετη πάσα του Ναμπί για το Νέιρα, που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Επασί, πλασάρει ο Μαρινάκης στην επαναφορά όμως είναι άστοχος.

56' Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο.

65' Συρτό πλασέ από τον Σεμέντο εντός περιοχής, η μπάλα δε θα πάρει πολύ δύναμη και ο Επασί μπλοκάρει εύκολα.

71' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μπράουν στο ματς αντί του Μαρινάκη.

77' Σουτ του Ρόμανιτς μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Σωτηρίου.

79' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μάνος στη θέση του Φιγκεϊρέντο.

82' Ο Κομίνης δείχνει αρχικά κόκκινη κάρτα στον Αραβίδη, για δυνατό φάουλ στον Μεγιάδο, όμως μετά από έλεγχο στο VAR, ο Κομίνης αλλάζει απόφαση και βγάζει την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Λαμίας.

87' Αλλαγή για την Λαμία, ο Ταϊρόν στη θέση του Αραβίδη.

88' Τελευταία αλλαγή και για τον ΟΦΗ, ο Στάικος στη θέση του Ναμπί.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης (71' Μπράουν), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (88' Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο (79' Μάνος).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (46' Μπεχαράνο), Ρόμανιτς, Αραβίδης (87' Ταϊρόν), Καραμάνος.
neakriti.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics