Breaking News
10 Απριλίου 2020


«Κόβει» δύο συμβόλαια ο Καρυπίδης, υπομονή στον Παναθηναϊκό για πληρωμές, ντόμινο με Σα, Μπάρκα, Βλαχοδήμο και Κρίστινσον για λιμάνι. Φήμες ή αλήθειες;


Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Ξεχνάμε όποια κίνηση του Ολυμπιακού μέσω της ρήτρας που είχε ο ΟΦΗ (1,5 εκατ. ευρώ) για τον Σεμέδο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε απ' ευθείας στη Φορτούνα συζητώντας από μηδενική βάση, με διάθεση να φτάσει το ποσό το πολύ στο εφταψήφιο. Και αυτό υπό συζήτηση, αφού "χαρτί" για παίκτη ροτέισον θεωρείται από πολλούς στον Πειραιά too much. (SPORTIME)

* Με βάση τις διαβεβαιώσεις που πήρε από έγκριτους νομικούς, ο Καρυπίδης σκέφτεται σοβαρά να πάει σε οριστική λύση συμβολαίων με Ντουάρτε και Σούντγκρεν.

 Ειδικά για τον πρώτο. Οι δύο παίκτες βέβαια είναι δασκαλεμένοι και αργά ή γρήγορα θα αποδεχτούν τη μείωση μέχρι 30% για να διασφαλίσουν τα υπόλοιπα χρήματα που παίρνουν. Τέτοια συμβόλαια άλλωστε δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν αλλού. Ειδικά ο Ντουάρτε διότι για τον Σουηδό όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί. (SPORTDAY)

* Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταβάλει στους παίκτες τη δόση Φεβρουαρίου στην προκαθορισμένη ημερομηνία, όμως δεν υπάρχουν αντιδράσεις. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι η συγκυρία είναι περίεργη, ενώ τους έχει μεταφερθεί ότι ο Αλαφούζος θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Το πιθανότερο είναι πως μέσα στον μήνα θα εξοφληθούν στο μεγαλύτερο μέρος του ποσού. (LIVE SPORT)

* Η υπόθεση ανανέωσης του Γαλανόπουλο δεν έχει κερδίσει την απαιτούμενη προβολή στην καθημερινότητα της ΑΕΚ. Κακώς λέω εγώ. Το είχα γράψει πριν μερικές μέρες, το επαναλαμβάνω. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, σε συνδυασμό και με τις απολαβές του "Γαλανό", αλλά και τις άκρες που υπάρχουν από τους εκπροσώπους του, η περίπτωσή του αποτελεί... τραπέζι στρωμένο για τον ατζέντη του, τον Πολ Κουτσολιάκο. (SPORTIME)

* Επικοινωνία με τον Ζαχίντ είχε πριν λίγες μέρες ο ΑΠΟΕΛ, δείγμα ότι τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται δανεικός στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 1,6 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη συμφωνία. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

* Για τον Κολοβέτσιο το ενδιαφέρον από την Τουρκία προφανώς και δεν έσβησε. Το ερώτημα είναι αν θέλει ο παίκτης να μετακομίσει. Με τον κορωνοϊό να 'χει μπει στην καθημερινότητα, αρκετοί οικογενειάρχες προβληματίζονται μπροστά στην προοπτική του εξωτερικού, το οποίο κάποτε τους έδινε έξτρα κίνητρο. Άρα, θα πρέπει να υπάρξει εξαιρετική πρόταση για να αποχωριστεί την Πανάθα. Με τα ποσά που άκουγε αρχικά, ως ενδεχόμενη προσφορά, δύσκολα θα κουνήσει το μαντίλι. (SPORTDAY)

* Σηκώθηκε σκόνη για τον Καφού, με διάφορα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Εγώ δεν τον "καίω" τον παίκτη. Προετοιμασία θα κάνει λογικά με τον Μαρτίνς και θα πάρει τις ευκαιρίες του να πείσει για τη χρησιμότητά του. Η αποχώρηση του Καμαρά, άλλωστε, θα δημιουργήσει χώρο και στο παλικάρι που αποκτήθηκε από την Πολωνία. Και μην παραβλέπουμε ότι ο παίκτης βρέθηκε δις κοντά στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι έξτρα κίνητρο για την αξιοποίησή του. (SPORTDAY)

* Οι σκέψεις του για Άρη για τον Ιντέγε δεν είναι ξεκάθαρες. Προφανώς αυτό ισχύει και από την πλευρά του Νιγηριανού, ο οποίος γνωρίζει τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα και το γεγονός ότι δεν μπορεί να του προσφέρει το ίδιο συμβόλαιο με φέτος (550.000 ευρώ συν μπόνους). Ωστόσο, λέει δεξιά κι αριστερά ότι θέλει να μείνει στον Άρη! Βέβαια αυτό θα φανεί όταν έρθει η ώρα να διαπραγματευτεί. Την ίδια ώρα φήμες λένε ότι τον πλησίασε εκ νέου ομάδα από την Τουρκία κι αυτός ζήτησε κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια. (METROSPORT)

* Εννοείται πως καλοβλέπει τον Σεμέδο η Μπενφίκα. Ούτε κρυβό, ούτε άγνωστο. Αλλά δεν προβλέπεται κίνηση τώρα. Αφενός γιατί τα οικονομικά δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί, αφετέρου γιατί το 20αρικο που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός (άντε και το 15άρι) δεν βγαίνει -γενικά- εύκολα από τους Λουζιτανούς. Αν προστεθεί και η εκκρεμότητα με το πέναλτι επαναπατρισμού του Πορτογάλου σε άλλη, πλην Σπόρτινγκ, ομάδας, το σκηνικό δεν ευνοεί παρά μόνο όνειρα. (SPORTIME)

* Την ίδια ώρα που στον Άρη καταβάλλουν προσπάθειες να αποσπάσουν το "ναι" του Γκάμα για νέο συμβόλαιο, ο Πορτογάλος "ακούει" να φτάνουν στα αυτιά του διάφορες... σειρήνες από τα Εμιράτα. Λέγεται ότι έχει μπει στο ραντάρ συγκεκριμένης ομάδας, ωστόσο παραμένει άγνωστο προς το παρόν από πού ακριβώς κι αν ετοιμάζεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση. (METROSPORT)

* Ξέρει ο Αλέξης Κούγιας τι άποψη έχουν στον Πειραιά για τον Κρίστινσον; Τους αρέσει ο Ισλανδός; Φυσικά, για δεύτερος! Διότι ακόμα κι αν φύγει ο Σα, άλλος θα πάρει τα γάντια για να υπερασπιστεί την εστία. Θέτω το ερώτημα επειδή μπήκα στην... πρίζα κι έθεσα ένα-δύο ερωτήματα σε κάποιον κολλητό που πηγαινοέρχεται στο λιμάνι. (SPORTDAY)

* Η αγορά το περίμενε πέρυσι. Δεν έγινε. Φέτος, με την πανδημία, μοιάζει δύσκολο, αλλά οι επαΐοντες επιμένουν πως πλέον, λόγω... ρεαλιστικοποίησης τιμών, είναι ευκολότερο. Τι; Το... γαϊτανάκι με μεταγραφές τερματοφυλάκων! Νόιερ, Ντοναρούμα, Όμπλακ φευγάτοι από τις ομάδες τους. Ένας να κάνει την αρχή, θα παρασυρθούν οι πάντες. Και να είστε σίγουροι πως τα απόνερα θα είναι και... ελληνικά. Είτε έμμεσα (Σα), είτε άμεσα (Βλαχοδήμος, Μπάρκας). (SPORTIME)

* Με αφορμή τη συζήτηση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, πολλοί από τους ξένους του Άρη επικοινώνησαν με τη διοίκηση ζητώντας να επιστρέψουν πρόωρα στις πατρίδες τους. Φυσικά η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική, καθώς δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμα. (METROSPORT)

* Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των υποχρεώσεών με τον Παναθηναϊκό και να δουλέψει έξτρα πάνω στις αδυναμίες του προσπαθεί αυτό το διάστημα ο Μπουζούκης. Όπου αδυναμίες, βάλτε δίπλα τις λέξεις ενδυνάμωση και αθλητικότητα, τομείς όπου ο βραχύσωμος μέσος χρειάζεται πάση θυσία δουλειά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τη νέα σεζόν προβλέπεται να έχει περισσότερες ευκαιρίες στη θέση "10" και στον άξονα είθισται να υπάρχουν περισσότερα σκληρά μαρκαρίσματα και λιγότεροι χώροι. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics