Breaking News
06 Μαΐου 2020

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του ΟΦΗ την εφετινή χρονιά

 

Την εφετινή χρονιά, ο ΟΦΗ πέτυχε πράματα και θαύματα. Ακόμα και αν μπει τελεία και παύλα στο πρωτάθλημα, τίποτα δεν αλλάζει. Από τα μπαράζ με τον Πλατανιά και την παραμονή-θρίλερ, στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που έγινε αντικείμενο συζήτησης και δέκτης θετικός σχολίων και στην επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η εφετινή σεζόν πρέπει να είναι «καρφιτσωμένη» για το αύριο, το μέλλον, για τη συνέχιση της πορείας που διαγράφει η κρητική ομάδα από τον Οκτώβριο του 2018 και μετά.

Μα, υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ο ΟΦΗ «άνοιξε» ξανά την πόρτα της Εθνικής ομάδας. Η δικαίωση των επικεφαλής του συλλόγου, η δικαίωση του Γιάννη Σαμαρά. «Ελπίζω να έρθει η μέρα να δούμε παίκτη του ΟΦΗ στην Εθνική», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Capitano.gr. Και τούτο, στο ταμείο στο τέλος της χρονιάς, είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ομίλου.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του Capitano.gr αναφορικά με τις «ματιές» του Φαν'τ Σιπ προς Ηράκλειο μεριά. Και η κλήση του για τα φιλικά στις ΗΠΑ με Κόστα Ρίκα και Μεξικό θα ήταν η μεγάλη τιμή (για τον ΟΦΗ) και η μεγάλη στιγμή (για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή).

Ελέω πανδημίας κορωνοϊού, χάθηκε η ευκαιρία, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Η ευκαιρία θα ξανάρθει, ο Τσιλιανίδης θα συνεχίσει να βρίσκεται στα «ραντάρ» του ομοσπονδιακού τεχνικού. Το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ μεγαλώνει ξανά, επιστρέφει στο πραγματικό του μέγεθος, κερδίζει τη θέση που του αναλογεί και δικαιώνεται που στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο.

Ρίξτε μία ματιά στην ενδεκάδα. Η κρητική ομάδα έχει τους περισσότερους Έλληνες και ο κόρμος της είναι καθαρά ελληνικός. Δεν έγινε από ανάγκη, έγινε ακριβώς γι' αυτό. Για να στηριχτεί, δηλαδή, το ελληνικό στοιχείο και να ανοίξει η πόρτα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η είδηση με τον Τσιλιανίδη δικαιώνει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και φυσικά τον σύλλογο. Είναι η δικαίωση του πλάνου και της προσπάθειας. Είναι η δικαίωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα δεν είναι «μαγαζάκι». Είναι «πολυκατάστημα», είναι «μαγαζί-γωνία». Είναι ένα «ποδοσφαιρικό εργοστάσιο». Σήμερα είναι ο Τσιλιανίδης, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Όχι γιατί χρωστάνε κάτι στον ΟΦΗ, όχι γιατί ο Φαν'τ Σιπ συμπάθησε ξαφνικά τον ΟΦΗ, αλλά γιατί επικρατεί η ποδοσφαιρική λογική.

Στον επίλογο της τρέχουσας χρονιάς, όποτε και όπως αυτή τελειώσει, μέσα σε όλα κρατήστε και αυτό: ο ΟΦΗ είναι πλέον η ομάδα που «βγάζει» παίκτες για την Εθνική. Πέρα από τις νίκες, τα πλέι οφ, την Ευρώπη και τις όποιες επιτυχίες, ο κόσμος να είναι υπερήφανος και γι' αυτό. Κυρίως γι' αυτό.
capitano.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics