Breaking News
09 Μαΐου 2020

   

Ο Ρονάλντ Γκόμες, θυμήθηκε τα χρόνια του στον ΟΦΗ και αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στο Ηράκλειο δεν τον άφηναν να πληρώνει ούτε στο σούπερ μάρκετ!

 

Για τρία χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ο Ρόλαντ Γκόμες κι έγινε από τους πιο αγαπητούς ξένους που φόρεσαν την φανέλα των Κρητικών. Ο 45χρονος, πλέον, πρώην επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στη La Nacion της πατρίδας του για τα χρόνια του στο Ηράκλειο.

«Όταν ήμουν στον ΟΦΗ δεν πλήρωνα ποτέ στο σούπερμαρκετ και για φαγητό. Πήγαινα να φάω έξω και ντρεπόμουν γιατί δεν με άφηναν να πληρώνω. Μου έλεγαν: Φάε ό,τι θες, εδώ δεν θα πληρώσεις. Δεν μου άρεσε, αλλά το σεβόμουν», είπε χαρακτηριστικά.
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics