Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2020

Σε οριστική συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς έφτασε ο ΟΦΗ για τον δανεισμό του Νασαρένο Σολίς. Μέσα στις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο ο Αργεντινός.

 

Πολύ κοντά στον 26χρονο Αργεντινό εξτρέμ Νασαρένο Σολίς βρισκόταν ο ΟΦΗ τις τελευταίες μέρες.

Οι Κρητικοί έφτασαν τελικά σε οριστική συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για τον δανεισμό του Σολίς, ο οποίος αναμένεται πλέον μέσα στις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο.

Το πότε ακριβώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί λόγω του προβλήματος που υπάρχει στις πτήσεις από την Αργεντινή εξαιτίας του κορονοϊού.

Πάντως μέσα στις επόμενες μέρες ο Σολίς θα βρίσκεται σίγουρα στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics