Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Φεβρουαρίου 2016

«Νίκη σε κάθε παιχνίδι και στόχος μας η κορυφή» δήλωσε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, που έκανε δηλώσεις αντί του Νίκου Νιόπλια, μετά τη μεγάλη νίκη στην Κηφισιά (0-3).

Ο βοηθός προπονητή του ΟΦΗ ανέφερε για την αναμέτρηση πως «ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε απο την αρχή και εκμεταλευτήκαμε τις στημμένες φάσεις, σκοράροντας δυο φορές. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πετύχαμε μια εύκολη νίκη, απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τη νίκη του Φωστήρα στη Ραφήνα, που κρατάει τον ΟΦΗ 9 βαθμούς πίσω απο την κορυφή, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, υπογράμμισε πως «εμείς πάμε για τη νίκη σε κάθε αγωνιστική. Στόχος μας είναι η κορυφή».

Απο την πλευρά της Κηφισιάς, ο υπηρεσιακός προπονητής Λευτέρης Μυλώνης ανέφερε ότι «τα γρήγορα γκολ του ΟΦΗ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αναμέτρηση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρεί το δρόμο της».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics