Breaking News
19 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

 

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια.

Oι Κώστας Γιαννούλης και Ricardo Vaz ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα και σε μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi, Juan Neira και Felipe Souza.

Αύριο, Δευτέρα (19/4), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (20/4).

 Διαβάστε επίσης

 Ο καιρός σήμερα 19/04/2021

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics