Breaking News
09 Απριλίου 2022

Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε και το νέο «δώρο» της Λαμίας, κέρδισε τον ΟΦΗ και μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την ομάδα της Φθιώτιδας.

 

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα της Ριζούπολης και στο -2 πλέον από τη Λαμία!

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2 και πάει για το… ακατόρθωτο! Νέα ήττα της Λαμίας, δεύτερη διαδοχική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που είναι πλέον στο -2 από την ομάδα της Φθιώτιδας, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική των play out! Eξαιρετικός Σορτσάν, εκπληκτικός Άλβες και… τραγικός Βούρος!

Δύο οι αλλαγές στην 11άδα. Κάτω από τα δοκάρια ο Επασί αντί του Σωτηρίου, με τους Γιαννούλη, Πασαλίδη, Βούρο και Μαρινάκη στην άμυνα. Μεγιάδο, Νέιρα και Στάικος στη μεσαία γραμμή, με τον Φελίπε στην κορυφή της επίθεσης και τους Λάμπρου,Τσιλιανίδη στα «φτερά» και τον Μπουζούκη να μένει εκτός.

11άδα που κερδίζει, δεν την αλλάζει ο Μπάμπης Τεννές. Οι ίδιοι 11 που ξεκίνησαν και στη νίκη με τον Παναιτωλικό. Σερτσάν στο τέρμα, Ντεντάκης, Ροντρίγκες, Άλβες και Βιτλής η τετράδα της άμυνας, Φατιόν, Κάστρο και Σλίβκα στον άξονα, Μαρτίνες και Ιωαννίδης στα πλάγια με τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Οn field review και κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο!
Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Απόλλωνας ζητάει πέναλτι για χέρι του Βούρου. Ο Τζοβάρας βλέπει τη φάση στο μόνιτορ, θεωρεί το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ, χέρι στήριξης και δεν καταλογίζει παράβαση.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο επόμενο λεπτό! Ο Τσιλιανίδης απέναντι από τον Σορτσάν, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να βρίσκει τόσο όσο την μπάλα και να παραχωρεί κόρνερ!

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Σορτσάν να λέει «όχι» και στον Πασαλίδη, ο οποίος βρήκε λίγο τη μπάλα, δίνοντας της όμως πορεία προς την εστία!

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών του πρώτου 10λεπτου για τους Κρητικούς, ολοκληρώνεται στο 8′ όταν ο Τσιλιανίδης με κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα άουτ.

To… κοντέρ συνεχίζει να γράφει τελικές για τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, με Μεγιάδο (27′), Φελίπε (30′), Νέιρα (32′).

Και η μπάλα τιμωρεί…
Ο ΟΦΗ έχει και την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά το γκολ το βρίσκει ο Απόλλωνας στις καθυστερησεις του πρώτου 45λεπτου! Σέντρα Μαρτίνες, κεφαλιά πάσα Ντάουντα, γυριστό του… ξεχασμένου Φατιόν και 0-1 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»!
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 09/04/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Μπογκόρια του Γκιώνη νικήτρια στον «ελληνικό» προημιτελικό στην Πολωνία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics