Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Στην σημασία ο ΟΦΗ να παίζει κάθε Κυριακή για το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ Θανάσης Κολιτσιδάκης, σε συνέντευξη του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνει τη νίκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο.

Οπως δήλωσε το μέλος του τεχνικου επιτελείου του ΟΦΗ  «από την αρχή που ήρθαμε στην ομάδα, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος να ανέβουμε κατηγορία. Αυτό είναι που ζητάμε με κάθε τρόπο. Ήμασταν πίσω με εννέα βαθμούς, τώρα με έξι και έναν αγώνα λιγότερο, αν και κάθε ομάδα που παίζει με τον ΟΦΗ θέλει να τον κερδίζει, για να δείχνει ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις κάθε Κυριακή, το πρωτάθλημα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος, θα χαθούν βαθμοί από όλες τις ομάδες. Εμείς όλοι μας πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα ανέβουμε κατηγορία».

Για το γεγονός ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κόψουν βαθμούς απο τον ΟΦΗ, είπε πως  «αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ είναι μια πρόκληση για όλες τις ομάδες και το βλέπουμε σε κάθε αγώνα που είδαμε. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε το στόχο της νίκης και μόνο, σε όλα τα γήπεδα. Αυτό που μετρά πλέον είναι το αποτέλεσμα. Με τον Ιάλυσο πχ παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε ουσία σε κάθε αγώνα και να κοιτάμε πως θα πετυχαίνουμε τα γκολ που χρειάζεται, καθώς μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια για όλες τις ομάδες. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν κερδίζει όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι που κάνει όμορφο το ποδόσφαιρο, ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε το παράδειγμα του αγώνα μας με τον Ιάλυσο. Πρέπει να είμαστε όμως έτοιμοι για όλα και να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις για να παραμένει η ομάδα προσηλωμένη στο στόχο της. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με όλους, οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες, έχουν τη σωστή νοοτροπία και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει εφησυχασμός. Δεν επιτρέπεται να μην λειτουργούμε επαγγελματικά αν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Για τη δύσκολη νίκη του ΟΦΗ στη Βάρη, ανέφερε πως  «ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και λόγω του αντιπάλου, αλλά και του γηπέδου, καθώς όπως ξέρουμε οι παίκτες μας είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε χόρτο. Το γήπεδο αυτό που παίξαμε όμως δεν ήταν κακό, για αυτό πανηγυρίσαμε έντονα τη νίκη. Είχαμε στοιχεία που πρέπει να διαθέτουμε σαν ομάδα, κάτι που το ξέρει καλύτερα από όλους μας ο προπονητής. Να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε, καθώς τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας είναι κάπως περίεργα με ειδικές συνθήκες. Υπάρχουν κάποια τρικ από τις αντίπαλες ομάδες που δεν μας βοηθούν στο ρυθμό μας και όπως εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ στο στόχο που έχουμε».

Για το παιχνίδι με την Επισκοπή, ανέφερε ότι «είναι φορμαρισμένη ομάδα, παίζει επίσης σε ένα πλαστικό και μικρό γήπεδο, τα ξέρουμε όλα αυτά και είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουμε. Κάθε παιχνίδι τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Δεν θέλω να βλέπω μακριά, αλλά τον κάθε αγώνα που έχουμε εμπρός μας και πρέπει να τον κερδίζουμε, ελπίζοντας σε απώλειες τόσο του Φωστήρα, όσο και της Τριγλίας. Πάμε βήμα βήμα όπως πρέπει. Με αυτό τον τρόπο δεν χάνουμε την προσοχή μας για τον κάθε αγώνα που μας περιμένει.Είμαστε σε καλό δρόμο, όλοι έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε ώστε να φτάσουμε στο στόχο που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Πιστεύουμε και στους εαυτούς μας και στη δυναμική της ομάδας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics