Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2023

Κ15 ΟΦΗ: Προηγήθηκε 3-0 αλλά έφερε 3-3 με τον Απόλλωνα

 

Παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα έγινε σήμερα στο ΒΑΚ, με την Κ15 ΟΦΗ να προηγείται με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά τελικά να μην κερδίζει αφού το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3.

Παρότι στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και σημείωσε τρία γκολ, στην επανάληψη η αναγκαστική αλλαγή του Λαγουδάκη αλλά και οι απουσίες που υπήρχαν, επηρέασαν την Κ15 και ο Απόλλων απάντησε με τρία φικά του γκολ.
Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό με τον Αντωνακάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κλάδου.

Στο 20’ ο Κοζυράκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρεϊάι για το 2-0 , ενώ στο 40’ ο Αντωνακάκης χρίστηκε ξανά σκόρερ, πλασάροντας εύστοχα εντός περιοχής μετά από σέντρα του Μάρα για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51’ με τον Πικέα, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 65’ ο Νομικός.

Κ15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Κλάδος (60’ Χέιλυ), Κοντόπουλος, Κοζυράκης, Λαγουδάκης (40’ λ.τ. Κράστα), Ακουμιανάκης, Μάρα (55’ Μαχλάς), Ματθαιάκης (55’ Κασσαπάκης), Αντωνακάκης, Ασμαριανάκης, Ντρεϊάι (70’ Καλαϊτζής).
Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 25/02/2023 [vid]

 

 

 

 

Σήμερα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Πειραιά για το ντέρμπι «αιωνίων»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics