Breaking News
25 Νοεμβρίου 2023

ΟΦΗ - Βόλος 1-1: Έμειναν "όρθιοι" οι Βολιώτες στο Γεντί Κουλέ, νέα γκέλα για τους Κρητικούς


ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Βόλο στο "Γεντί Κουλέ" με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες για εξήντα λεπτά και τους Κρητικούς για πέμπτο σερί ματς να μένουν μακριά από τις νίκες. Στην αναμέτρηση μπήκαν έξι γκολ και μέτρησαν τα δύο.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Βόλο που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά από 100 και πλέον λεπτά αγώνα μαζί με τις καθυστερήσεις.

Στο παιχνίδι στο οποίο μπήκαν έξι γκολ και μέτρησαν τα δύο ο Βόλος κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό, όπως εξελίχθηκε το ματς, στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδα;ς της Μαγνησίας ενώ ο ΟΦΗ για πέμπτο σερί παιχνίδι, τρίτο στην έδρα του έμεινε μακριά από τη νίκη με αποτέλεσμα να υπάρξει μουρμούρα, εκνευρισμός και αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών του από τον κόσμο.

Οι τελικές και τα xgoals της αναμέτρησης ΟΦΗ - Βόλος
Οι τελικές και τα xgoals της αναμέτρησης ΟΦΗ - Βόλος SPORT24/OPTA
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός σε εξέλιξη τόσο όσο οι δύο ομάδες έπαιζαν με έντεκα παίκτες όσο και στη συνέχεια με τον ΟΦΗ να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να ψάχνει την ανατροπή μέχρι και την τελευταία φάση του αγώνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, φάσεις, ένταση, αποβολή, τραυματισμούς, καθυστερήσεις, χρήση του VAR σε αρκετές περιπτώσεις και πάνω από είκοσι λεπτά καθυστερήσεων και στα δύο ημίχρονα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Από τη μία ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήθελε να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σέρι των τελευταίων αποτελέσματων ενώ από την άλλη ο Άνχελ Λόπεθ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Βόλου έκανε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και στα θέλω του από τους ποδοσφαιριστές του ζητώντας πίεση αρκετά ψηλά.

Προβάδισμα με Κόμπα για το Βόλο
Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του και έψαχνε το γκολ για να πάρει προβάδισμα. Σκόραρε δύο φορές με τους Μαρινάκη και Ντίκο με τα δύο γκολ να ακυρώνονται ως οφσάιντ. Το τέρμα του Μαρινάκη ήταν εύκολο σαν φάση αλλά αυτό του Ντίκο, όχι τόσο με αποτέλεσμα το VAR να χρειαστεί αρκετή ώρα για να πάρει την τελική απόφαση.

Ο Βόλος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 40' με τον Κόμπα. Ένα τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά εν τέλει με τη χρήση του VAR μέτρησε καθώς ο επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας ήταν σε κανονική θέση, τόσο στην αρχή της φάσης, όσο και όταν πήρε την ασίστ του Ντέλετιτς πριν πλασάρει για το 0-1.

Στο 45+1' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Γκαρσία είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδόσφαιριστες.

Πήρε τον έλεγχο ο ΟΦΗ, ισοφάρισε με Θοράρινσον
Όπως είναι λογικό η ομάδα του Βόλου οπισθοχώρησε με τον ΟΦΗ να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με τον Νταμπράουσκας να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του με τις συνεχείς αλλαγές του.

Ο Μοσκέρα ήταν αυτός που απείλησε δύο-τρεις φορές σε αυτό το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους με τον Κόστιτς να βρίσκεται εκεί

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60' με μια τρομερή γκολάρα του Θοράρινσον. Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων μετά από κόρνερ από τα δεξιά είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του, έκανε ένα τρομερό σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του γκολκίπερ του Βόλου.

Μετά το 1-1 ο Βόλος προσπάθησε να χτυπήσει σε κάποιες φάσεις στην αντεπίθεση αλλά τη μια ο Μωραίτης ήταν σε θέση οφσάιντ και τη δεύτερη το σουτ του Κορνέ εκτός περιοχής έφυγε σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ακυρώθηκε γκολ του ΟΦΗ ως οφσάιντ στο 90+2'
Οι Κρητικοί βρήκαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με σουτ του Μεγιάδο εκτός περιοχής. Ένα γκολ που ακυρώθηκε καθώς στην αρχή της φάσης ο Ντίκο ήταν σε θέση οφσάιντ. Το VAR κάλεσε τον διαιτητή της αναμέτρησης να δει τη φάση και εν τέλει αυτός έκρινε πως ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε συμμετοχή στη φάση.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στα λεπτά που έμειναν μέχρι το φινάλε προσπαθούσαν να βρουν το δεύτερο γκολ για να φτάσουν στη νίκη αλλά εν τέλει αυτό δεν ήρθε.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά της αναμέτρησης ΟΦΗ - Βόλος
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά της αναμέτρησης ΟΦΗ - Βόλος SPORT24/OPTA
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (85' Λάρσον), Αμπάντα (77' Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46' Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62' Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο (80' Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79' Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62' Κορνέτ), Κίτσος (46' Μωραίτης), Ντέλετιτς (58' Μύγας), Γκαρσία.

sport24.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 24/11

 

 

 

 

 

Ο Σαρλ Λεκλέρκ έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο FP2 του Grand Prix

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics