Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2023

Μαζί στο «Γεντί Κουλέ» ΕΠΣΗ και Λυσάνδρου



Η ΕΠΣΗ και ο ΟΦΗ αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες προκειμένου η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Ηράκλειο να αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ιδανικές συνθήκες για την προετοιμασία της και τον αγώνα με την Σερβία.

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέροντας τα εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ και ιδιαίτερα τον κ. Μηνά Λυσάνδρου για την συνεργασία στην φιλοξενία και σε οργανωτικά θέματα του αγώνα των Εθνικών ομάδων Γυναικών Ελλάδας-Σερβίας.

Επίσης η ΕΠΣΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ και όλους τους προπονητές και τα στελέχη της Elite Ακαδημίας για την φιλοξενία στο ΒΑΚ των προπονήσεων προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων»

Στην φωτό οι κ. Τζώρτζογλου, Κουτεντάκης, Φανουράκης μαζί με τον κ. Λύσανδρου στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στον αποψινό αγώνα της Εθνικής Γυναικών.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίαςs

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics