Breaking News
17 Ιανουαρίου 2024

Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1: Ο Φελίπε κλείδωσε το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου-«Καθάρισε» ο ΠΑΟΚ(vid)

Ο ΟΦΗ έπαιξε με την φωτιά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, δέχτηκε αρκετές φάσεις και μετά το 1-1 με την Κηφισιά προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ,λοιπόν, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 4-2 αφήνοντας την Κηφισιά εκτός, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στην Καισαριανή. Ο Κωνσταντακόπουλος άγχωσε τους Κρητικούς, ωστόσο ο Φελίπε ισοφάρισε.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 60’ με τον Κωνσταντακόπουλο, όμως οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που πέρασαν με συνολικό σκορ 4-2 και θα περιμένουν πλέον στον επόμενο γύρο τον Παναιτωλικό σε διπλά παιχνίδια.

 


Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο κι έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπάκιτς (23’, σουτ άουτ), Ριέρα (28’, πλασέ άουτ) και Ντίκο (30’, κεφαλιά άουτ). Στο 38’ η Κηφισιά έκλεψε την μπάλα, ο Τετέι μέσα από την περιοχή κράτησε την κατοχή, τροφοδότησε τον ελεύθερο Αντερέγκεν, αλλά ο τελευταίος έχασε το κοντρόλ.

Στο 43’ ο Mπάκιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες, σε δύσκολη γωνία δεξιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε λόγο πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Κηφισιά προσπάθησε να γίνει λίγο πιο επιθετική για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης κι έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τον Αντερένγκεν στο 54’ και στο 56’ με τον Μπάουμαν να κάνει τρομερή επέμβαση στην πρώτη φάση και τον φορ της αθηναϊκής ομάδας, να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά στη δεύτερη.

Η επιμονή της Κηφισιάς επιβραβεύτηκε στο 60’ με τον Τετέι να κάνει πολύ ωραία ατομική ενέργεια και να «σερβίρει» στον Κωνσταντακόπουλο που έκανε το 1-0 κι έβαλε «φωτιά» στο ματς.

Στο 71’ ο Μασούρας κατάφερε από τα δεξιά να τροφοδοτήσει στην περιοχή τον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος άργησε να σουτάρει, έφυγε σε δύσκολη γωνία και τελική η εκτέλεσή του ήταν άστοχη.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε με τις αλλαγές του να «σβήσει» το ματς στο τελευταίο 20λεπτο κι εντέλει κέρδισε πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπάκου από μεγάλο λάθος του Παρρά. Ο Λουίζ Φελίπε ανέλαβε την εκτέλεση και στο 90’+3’ έκανε το 1-1, σφραγίζοντας την πρόκριση για τους «8».

Διαιτητής: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: 73’ Αντερένγκεν, 77’ Ιπαλίμπο, 89’ Μασούρας - 90’ Μπάκου

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46’ Τεϊσέιρα), Σπίνος, Σολόα (71’ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62’ Μασούρας), Τετέι (62’ Μπιφουμά), Αντερέγκεν.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68’ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Μπάκου), Μοσκέρα (81’ Μεγιάδο), Ντίκο (68’ Λουίζ Φελίπε).

@Ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον Πανσερραϊκό να αμφισβητήσει ούτε λεπτό την ανωτερότητά του, νίκησε εύκολα με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και ουσιαστικά έκλεισε θέση από τώρα για τα ημιτελικά, περιμένοντας να μάθει τους αντιπάλους του.

Οι Νάσμπεργκ (8’), Σάστρε (22’), Μάρκος Αντόνιο (69’) κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (78’) τα γκολ του ΠΑΟΚ, που έχασε και πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας στο 60’.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (73’ Τομάς), Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (79’ Κετζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Αντρ. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (70’ Τζίμας).
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έχει ως εξής:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics