Breaking News
10 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή (10/6) τα δοκιμαστικά τεστ, που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την στελέχωση της ομάδας Κ-19 του ΟΦΗ.

Μέσα απο τις προπονήσεις που έγιναν οι προπονητές του ΟΦΗ Κολιτσιδάκης,Κουνδουράκης, Πουπάκης, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ταλέντα απο ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης, που έχουν την προοπτικη να στελεχώσουν την «δεύτερη» ομάδα του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football league.

Κολιτσιδάκης: «Επιλέξαμε περίπου 15 παιδιά»

«Επιλέξαμε πάνω απο 15 παιδιά, απο τα 40 περίπου, που είδαμε όλη την εβδομάδα. Αυτοί οι παίκτες  μαζί με κάποια παιδιά του ΟΦΗ' 94 και κάποιους δανεικούς που είχε δώσει ο ΟΦΗ σε ομάδες, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ τη νέα περίοδο» αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής των δοκιμαστικών τεστ που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το επόμενο βήμα είναι ο ΟΦΗ να συζητήσει με τις ομάδες που ανήκουν οι παίκτες που δοκιμάστηκαν και επιλέγησαν για να αποκτηθούν απο τον ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics