Breaking News
08 Ιουλίου 2016

Λόγια καρδιάς από τον Ηλία Κώτσιο, ο οποίος παραμένει για ένα ακόμη χρόνο στον ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο έμπειρος αμυντικός, με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr , τόνισε ότι παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του και ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε για την παραμονή του στον ΟΦΗ: “Ειμαι πολύ χαρούμενος θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη. Ηταν επιθυμία όλων να συνεχίσω. Ξεκινάει η δουλειά ώστε να βοηθήσουμε όλοι, για να φτάσει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει». Για την παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως  «θα είναι μια προσπάθεια δύσκολη και επίπονη, αλλά πιστεύω ότι με τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, θα τα καταφέρουμε στο τέλος, να χαμογελάσουμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics