Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2016

Με δυο υπέροχα γκολ απο τον Βουό και τον Βρεττό, ο ΟΦΗ κόντρα στην Καλλονή, μια ομάδα με την οποία θα μονομαχήσει φέτος στην Footbal league, έδειξε ότι έχει τον τρόπο να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια στην έδρα του.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κέρδισε με 2-0, δίχως να εντυπωσιάσει, αλλά ούτε και να κινδυνεύσει.

Ο Ιβοριανός επιθετικός Βουό, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο έδειξε και πάλι ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ μέσα στην περιοχή, καθώς πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και καταχειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης

Βοηθοί: Παπαδάκης, Μαυραντωνάκης

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας(66' Χύσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Ογκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος).

Στον πάγκο οι: Δάφκος, Μάνος, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Φαζός, Βρεττός, Κιάσσος, Χύσι, Μίκιτς.

Καλλονή: Ταίρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιούκαρης), Λιταινάς (54' Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι Φλόρεντς, Λουτσιάν Μπουρντουάν (75' Σοφιανής).

Στον πάγκο οι: Μάλλης, Μανιάτης, Παπάζογλου, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Αρναούτογλου, Καραγεώργης, Σάββα, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιούκαρης, Ντάμπος, Κροτσίδας, Λαμπράκης,Χιντασέλι, Σοφιανής, Γκαμάγκας,Τριανταφύλλου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6' Απο λάθος μεταβίβαση του Κοιλιάρα η μπάλα έφτασε στον Κέρι, ο οποίος σούταρε απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα τράνταξε το οροζόντιο δοκάρι και το έδαφος (δεν πέρασε τη γραμμή).

9' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Απο σέντρα του Κοιλιάρα, η μπάλα στον Βουό μέσα στην περιοχή, ο Ιβοριανός γύρισε ιδανικά και πλάσαρε σωστά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

28' Σούτ του Νάστου έξω απο την περιοχή, μπλοκάρει ο γκολκήπερ της Καλλονής.

36' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Κομεσίδης που ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, μέσα ο Μίκιτς.

37' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ωραία συνεργασία Χαντί-Βουό,ο τελευταίος δίνει έτοιμο γκολ στον Μπουρσέλη, ο οποίος πλασάρει στα σώματα.

40' Ωραία ενέργεια και σούτ του Μιλοσάβλιεφ, απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

42' Απειλεί η Καλλονή. Ο Μπουρντογιάν σουτάρει μέσα απο την περιοχή, ο Δερμιτζάκης διώχνει στη γωνία του.

1-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

46' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγη για τον ΟΦΗ. Μετά τον Κομεσίδη που βγήκε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, βγήκε και ο Μπουρσέλης και αυτός με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Βγήκε και ο εξαιρετικός Βουό,. Στη θέση του ο Ογκμποε.

53' Σπουδαία μπαλιά του Μιλοσάβλιεφ για τον Χαντί, ο οποίος σούταρε μέσα απο την περιοχή, αλλά ο γκολκήπερ της Καλλονής, έκανε εκπληκτική επέμβαση.

79' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Κόρνερ ο Κιάσσος, έδιωξαν οι αμυντικοί, ο Βρεττός με μονοκόμματο σούτ απο το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Εξαιρετικό γκόλ!

85' Ωραία ενέργεια του Ογκμποε, δίνει στον Μίκιτς, ο οποίος σούταρε απο το ύψος της περιοχής, έδιωξε εκπληκτικά ο γκολκήπερ της Καλλονής.

86' Εκπληκτική παρέμβαση του Οστοιτς, στον Σοφιανή, που είχε περάσει τον Δερμιτζάκη και ήταν έτοιμος να σκοράρει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics