Breaking News
10 Νοεμβρίου 2023

ΟΦΗ: Με νέα πρόσωπα Κουτεντάκη και Σημαντηράκη η αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα



Τέσσερα ταλέντα της Κ15 του ΟΦΗ στις κλήσεις της Εθνικής Κ15
Πολλές αλλαγές έχει η αποστολή του ΟΦΗ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με την κρητική ομάδα να ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στα πλάνα του Νταμπράουσκας μάλιστα βρίσκονται για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος οι Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.


Οι απουσίες είναι πάρα πολλές, με τους τραυματίες Μάρκο Μπάκιτς και Γιον Τοράλ να μένουν εκτός, όπως επίσης ο τραυματίας Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής Νταν Γκλέιζερ, οι τιμωρημένοι Λερόι Αμπάντα και Αντρέας Καρώ και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 10/11/2023

 

 

 

 

 

Ταξίδι... αναψυχής του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics