Breaking News
11 Νοεμβρίου 2023

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Η κρίση συνεχίζεται - Ισοπαλία με αποδοκιμασίες (βίντεο)


Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο, μένοντας στο 1-1 και επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του κρίση. Η κρητική ομάδα έκανε άσχημη εμφάνιση και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος του ΟΦΗ , για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο κατάφερε μονάχα να… κλέψει τον βαθμό στο 86′.

Ο ΟΦΗ κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μαρινάκης με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.


Στο 15′ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όταν ο Ντίκο πέρασε τον Κλέιμαν και πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά τον έκοψε ο Εραμούσπε.


Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να ισοφαρίσουν, αλλά η εξαιρετική κεφαλιά του Εραμούσπε κατέληξε στο δοκάρι.

Μάλιστα στο 40′ απείλησαν ξανά, όμως ο Μπάουμαν έκοψε το σουτ του Σόρια με τα πόδια.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Γιαννιώτες άγγιξαν ξανά το 1-1, αλλά ο Μπάουμαν στο 51′ απέκρουσε ξανά, αυτή τη φορά σουτ του Μπαλάν. Στο 67ο λεπτό ο Ροσέρο και ο Παμλίδης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, αλλά ο πορτιέρε του ΟΦΗ είπε ξανά «όχι».

Στο 77′ ο κίπερ των γηπεδούχων έκανε άλλη μία τρομερή επέμβαση, αυτή τη φορά σε σουτ του Τζίμα. Στο 86′ ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση με τρομερή κεφαλιά του Εραμούσπε στο δεύτερο δοκάρι, η οποία νίκησε τον Μπάουμαν. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Έντονη συζήτηση οπαδών και Νταμπράουσκας

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων και τα “άκουσαν” με κατεβασμένα κεφάλια και ζητώντας αρκετοί εξ αυτών “συγγνώμη”, ενώ στο σημείο πήγε και ο Βάλντας Νταμπράουσκας, που είχε συζήτηση με αντιπροσωπεία οπαδών χωρίς η κατάσταση, πάντως, να “ξεφύγει”.

λΓΚΟΛ: 1′ Μαρινάκης – 86′ Εραμούσπε
Κίτρινες: 72′ Βούρος, 79′ Νέιρα – 21′ Τζίμας, 60′ Εραμούσπε

Δοκάρι: – 15′ Εραμούσπε

Στατιστικό: Στις 11 Νοεμβρίου του 1951 έγιναν τα εγκαίνια του θρυλικού γηπέδου του ΟΦΗ, “Γεντί Κουλέ”.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (71′ Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος (90′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκεγέγκος, Ριέρα (46′ Μοσκιέρα), Φελίπε, Ντίκο (61′ Νέιρα)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46′ Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν
Ο ΟΦΗ κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μαρινάκης με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.

Εkriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με σπουδαία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics