Breaking News
15 Μαΐου 2024

Με το 1ο ΓΕΛ Πετρούπολης σήμερα το ΓΕΛ Γαζίου και πάει για τελικό!
 Βαρδαλαχάκης Μανώλης


Πανέτοιμη για μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ
Παίζοντας στο Final Four ως πρωταθλητές και θέλοντας να διατηρηθούν στην κορυφή της Ελλάδας, οι ποδοσφαιριστές-μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου ρίχνονται σήμερα στην μάχη της τελικής φάσης.

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε χθες στο δημαρχείο Πειραιά, ο ημιτελικός για το ΓΕΛ Γαζίου θα γίνει στις 11:30 στο γήπεδο Κορυδαλλού με αντίπαλο το 1ο ΓΕΛ Πετρούπολης ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι την ίδια ώρα στο γήπεδο Νίκαιας με το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου.

Πάντως πέρα από το ΓΕΛ Γαζίου στα αγόρια, εκπροσώπηση το κρητικό ποδόσφαιρο έχει και στα κορίτσια. Στο Final Four βρίσκεται το ΓΕΛ Ελ. Βενιζέλος από τα Χανιά, που θα παίξει στον δικό του ημιτελικό στις 09:30 στο γήπεδο Κορυδαλλού με το ΓΕΛ Αυτενεργώ. Την ίδια ώρα στη Νίκαια θα γίνει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Αριστοτελείου και 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου. Οι μικροί και οι μεγάλοι τελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη στα ίδια γήπεδα.

nistikakis
Το παράπονο Νηστικάκη

Ο Γιάννης Νηστικάκης που είναι ο αρχηγός της αποστολής του ΓΕΛ Γαζίου στην Αθήνα για το Final Four μαζί με τους προπονητές Κώστα Κορτσινίδη και Βασίλη Πλεσίτη, εκπροσώπησαν το σχολείο στην κλήρωση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Νηστικάκης πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε άπαντες για την φιλοξενία και την διοργάνωση, εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που υπάρχει από την περσινή χρονιά. Κι αυτό έχει να κάνει με την μη συμμετοχή του ΓΕΛ Γαζίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μαρόκο, χωρίς ακόμα κανείς να έχει δώσει σαφή απάντηση για το ποιος ήταν ο λόγος και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην περσινή διοργάνωση…

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η επιτροπή γυναικείου ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, καλεί τον κόσμο στο ΒΑΚ για να στηρίξει τις "ασπρόμαυρες"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics