Breaking News
30 Μαΐου 2016

Τη φανέλα του Πλατανιά προβάρουν οι Γιώργος Μανούσος και Ντιντάκ Ντεβέσα, δυο παίκτες που έχουν αφήσει τα διαπιστευτήριά τους στις ομάδες (και κατηγορίες) που αγωνίστηκαν. Γι' αυτό και ο Πλατανιάς, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην εξέλιξη των συζητήσεών τους, επιμένει στην απόκτησή τους.

Τις τελευταίες ημέρες και με τους δυο παίκτες ο σύλλογος των Χανίων είχε καθοριστικές επαφές που τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν σε συμφωνία. Μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας παρουσίασε η υπόθεση Μανούσου, στον οποίον μπορεί να μην εμπλέκεται η Καλλονή, όμως ο Πλατανιάς είχε να ανταγωνιστεί τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας με τις οποίες συζήτησε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός. Ανταγωνισμός που λέγεται ότι προσπεράστηκε ακριβώς γιατί καμία άλλη ομάδα δεν έφθασε κοντά στο νούμερο που του προσφέρει ο Πλατανιάς.

Στον Πλατανιά προτάθηκε ο Κούρος και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, όπως και η περίπτωση ενός Δανού στόπερ.

sentragoal.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics