Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2016

 

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πορτογάλος άσος

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Οσασούνα και θα έχει στη διάθεση της, για πρώτη φορά φέτος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου του αρώματος που τιτλοφορείται «Eau de Cristiano», ο Πορτογάλος απάντησε θετικά σε ερώτηση για την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Οσασύνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Ρονάλντο έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ρεάλ αφού έπαιξε μέχρι και τον τελικό του Euro 2016 (10/7) κατακτώντας το τρόπαιο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, είχε αρκετές μέρες άδειας, ταλαιπωρήθηκε και από το πρόβλημα που αποκόμισε στο πόδι κατά τη διάρκεια του τελικού της διοργάνωσης του καλοκαιριού, όμως φόρτσαρε και πλέον είναι 100% έτοιμος. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics