Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο γκαρντ Κόπονεν είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Με μήνυμα στο Twitter, η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως ο Πέτερι Κόπονεν, νέο μεταγραφικό απόκτημα, ενεπλάκη σε τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Δημοσίευμα της καταλανικής MUNDODEPORTIVO, αναφέρει πως ο Φινλανδός γκαρντ θα χρειαστεί να παραμείνει για 24 ώρες στην εντατική, όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Μουντέτ γνωστοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με το γεγονός. Συγκεκριμένα, έγραψε πως το ατύχημα έγινε στις 5 το πρωί και ενώ ο Κόπονεν επέβαινε σε ταξί.

Σύμφωνα με τον Καταλανό δημοσιογράφο, το ταξί χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, το οποίο έτρεχε, καθώς είχε μόλις αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας. Στο τροχαίο, τραυματίστηκαν τρία άτομα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics