Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2016

Από θαύμα σώθηκε ο Στεφάν Ελ Σαραουί, μετά το τροχαίο που είχε κατά την επιστροφή του από το Τορίνο στη Ρώμη. Ο Ιταλός επιθετικός ζήτησε από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των «τζιαλορόσι» και μετά από σχετική άδεια, ταξίδεψε με το αυτοκίνητό του για την ιταλική πρωτεύουσα. 

Ο 24χρονος επιθετικός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν και τα δυο ολοσχερώς. Ο επιθετικός της Ρόμα εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Ρόμα και πήγε στο σπίτι του, προκειμένου να ηρεμήσει. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η ζωή του. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics