Breaking News
02 Οκτωβρίου 2016

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League θα διεξαχθεί απόψε (20:30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, που μπορεί να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι το σημερινό. Ο Ολυμπιακός κυριολεκτικά «καίγεται» για το «τρίποντο», μετά τις δύο σερί ήττες που έχει γνωρίσει από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ (Europa League) και που όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια.
Ο Πάουλο Μπέντο, μετά και το νέο στραβοπάτημα με τους Κύπριους, δεν αισθάνεται, πλέον, καθόλου σίγουρος στον πάγκο και δεν θα είναι καθόλου παρακινδυνευμένο να ειπωθεί ότι στο ματς με την Ένωση «παίζει το κεφάλι του». Τυχόν νέα απώλεια βαθμών ίσως να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Πορτογάλου στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν αλλάξει ήδη δύο προπονητές από τις αρχές του καλοκαιριού (Σίλβα, Βίκτορ Σάντσεθ).
Η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αν και δεν έλλειψαν οι πρώτες... μουρμούρες μετά το 0-0 με τον Ηρακλή και την κακή εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Για τους «κιτρινόμαυρους» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί το πρώτο γερό «κρας τεστ» της χρονιάς και θα δείξει σε κάποιο βαθμό εάν όντως η Ένωση θα μπορεί να μιλάει βάσιμα για τίτλο.
Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει υψηλές φιλοδοξίες για εφέτος κι έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με δύο σημαντικότατες ελλείψεις, των Βάργκας και Αλμέιδα, ενώ επιστρέφει ο Μάνταλος που θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.
Να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Με νέο προπονητή στον πάγκο τους οι «Αρκάδες», τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θα επιδιώξουν να πάρουν τον πρώτο βαθμό ή, βαθμούς στη Super League, μετά τις τρεις σερί ήττες που έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν.
Οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί και μετά την ήττα τους στην Θέλτα θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» μπροστά στον κόσμο τους για να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Βέροια-ΠΑΟΚ (16:00), Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18:15), Πλατανιάς-Παναιτωλικός (18:15), Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:30).

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics