Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Παρελθόν από τις τάξεις της Καβάλας αποτελούν ο τεχνικός των «αργοναυτών» Γιάννης Ταουσιάνης, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Βλάσης Καζάκης, έπειτα από ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας.


Εξελίξεις στις τάξεις της Καβάλας έφερε η εκτός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μαραθώνιο Δ.Σ., στο οποίο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» Βλάση Καζάκη.


Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη. Η προσφορά του από το συγκεκριμένο πόστο αλλά και ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι πολύτιμη και για το λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας, δημόσια να τον ευχαριστήσουμε.»

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics