Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016

Ο Ντίνος Πάγκαλος έχει ξεκινήσει ονειρεμένα τη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της "νεοφώτιστης" ΑΕ Ζακακίου και εκτός του ότι είναιπρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκε πρόσφατα και "Καλύτερος Ποδοσφαιριστής" για τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Ο Χανιώτης επιθετικός της ΑΕΖ παρέλαβε το βραβείο "Καλύτερος Ποδοσφαιριστής" του δημοφιλούς στην Κύπρο θεσμού του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, που στόχο έχει εκτός από την επιβράβευση του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάθε αγωνιστικού μήνα και την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων μέσω της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg. Ο Πάγκαλος επέλεξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ώστε να δοθεί σε αυτό το ποσό των 1000 ευρώ από τη Carlsberg και ρόλο στην απόφασή του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, έπαιξε το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος σε πολλές χώρες, όπως και στην Κύπρο, έχει καθιερωθεί ως ο "Μήνας Λευχαιμίας" και το συγκεκριμένο Ίδρυμα διοργανώνει κατά τη διάρκεια του μήνα σειρά εκδηλώσεων για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τη λευχαιμία αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Η απονομή του βραβείου στον 30χρονο ποδοσφαιριστή έγινε την Τρίτη (04/10) στα κεντρικά γραφεία της "Φώτος Φωτιάδης Διανομείς" από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Αντρέα Σμυρίλλη, ενώ την επιταγή με το χρηματικό ποσό για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Μιχάλης Καραϊσκάκης και Παύλος Κωστέας.

Ο Πάγκαλος κατά την παραλαβή του επάθλου του ευχαρίστησε την Carlsbergκαι την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου για την προτίμησή τους στο πρόσωπό του και την τιμητική αυτή διάκριση που έλαβε και τόνισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα πλαίσια και τις αρχές που πρεσβεύει ο συγκεκριμένος θεσμός του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος συνεχάρησαν τον Πάγκαλο για την επιτυχία του και ευχαρίστησαν την Carlsberg και τον Όμιλο Φωτιάδη για τη φιλανθρωπική τους δράση και τη συνεχή στήριξη στην κυπριακή κοινωνία.

*Με πληροφορίες από kerkida.net

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics