Breaking News
10 Οκτωβρίου 2016

Οι σχέσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνας με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας Νι Λάντε Βαντερπούλγε έχουν φτάσει στα άκρα τους τελευταίους μήνες, μετά την απόφαση του τελευταίου να εκμηδενίσει τις χορηγίες αρνούμενος να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των διεθνών παικτών της ομάδας.

 

Τα δε γκανέζικα ΜΜΕ το πήγαν προχθές ένα βήμα πιο μπροστά, κάνοντας λόγο για «επεισόδιο» ανάμεσα στον Μουμπάρακ Γουακάσο και στον υπουργό, μετά το 0-0 κόντρα στην Ουγκάντα στο Ταμάλε, κάτι που ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά χθες ο άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον γκανέζικο ραδιοφωνικό σταθμό Happy FM. «Ποτέ μου δεν προσέβαλα τον υπουργό, κύριο Βαντερπούλγε. Ο υπουργός ήταν αυτός ο οποίος διασφάλισε την παρουσία του Ασαμόα Γκιάν και του Αγκιεμάν Μπαντού. Ακόμα, μου έδειξε την απάντησή του σε αυτές τις φήμες» τόνισε ο Γουακάσο και πρόσθεσε:

«Δεν ενοχλούμαι για τις φήμες γιατί ξέρω ότι δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό και ο υπουργός ξέρει και αυτός τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας. Μετά τη συνάντησή μας, ο υπουργός μου εκμυστηρεύτηκε ότι είμαι διαφορετικός, απ' όπως με είχαν παρουσιάσει και μιλάω πολύ ώριμα. Οπότε και οι δυο μας έχουμε εκπλαγεί με τη φήμη ότι εγώ τον προσέβαλα». Και κατέληξε ο μέσος του «τριφυλλιού»: «Ξέρω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι δεν σε συμπαθούν και θέλουν να πουν αρνητικά πράγματα για σένα. Δεν με απασχολεί, εγώ συγκεντρώνομαι στην καριέρα και στην οικογένειά μου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics