Breaking News
11 Οκτωβρίου 2016

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΤ, κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, συνέδριο για τους αθλητικούς συντάκτες με θέμα «Οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου του ΠΣΑΤ  σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας  της ΕΠΣ Ηρακλείου διοργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου σεμινάριο για τους αθλητικούς συντάκτες με θέμα «Οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου»

Ομιλητής θα είναι ο εκπαιδευτής διαιτησίας Κύριος Τάσος Μαστορίδης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου (Πηνειού 6 ) με ώρα έναρξης 12:00

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κύριος  Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Αθλητισμού και μέλος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Από την Περιφερειακή Επιτροπή

Κρήτης – Αιγαίου του ΠΣΑΤ»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics