Breaking News
12 Οκτωβρίου 2016

Ποδοσφαιριστής έδωσε κουτουλιά σε αντίπαλο, γεγονός που δεν έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, με τον προπονητή να αποβάλει τον παίκτη του εθελοντικά.

Σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Ιταλία, ο διαιτητής του αγώνα δεν αντιλήφθηκε την κουτουλιά ποδοσφαιριστή σε αντίπαλο κρατώντας έτσι την κόκκινη κάρτα στο τσεπάκι, με τον προπονητή της ομάδας του «δράστη» να αποκαθιστά την αδικία δίνοντας εντολή στον παίκτη του να πάει στα αποδυτήρια.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου και στη Σικελία, στην επαρχία της Μεσίνας, για τον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, η Προ Φαλκόνε αντιμετωπίζει την Φουρνάρι Πορτορόζα.

Λιγότερο από πέντε χιλιόμετρα χωρίζουν τα δύο χωριά, που έχουν πληθυσμό 3.000 και 3.700 κατοίκους αντίστοιχα, με το ένα να βρίσκεται στα παράλια και το άλλο σε μικρή απόσταση από την θάλασσα. Ίδιες παρέες, ίδιες δουλειές, ίδια στέκια, με όλα τα απαραίτητα συστατικά ώστε τα δύο χωριά να μισιούνται μεταξύ τους ή και να «αγαπιούνται».

Μετά από 80 λεπτά παιχνιδιού, η Φαλκόνε είναι μπροστά στο σκορ με 1-0, καμία ομάδα όμως δεν θέλει να χάσει και η ένταση είναι αυξημένη. Ο επιθετικός της Φουρνάρι Άντζελο Σιρακούζα, αντιδρά στις «ενοχλήσεις» του μέσου της Φαλκόνε Αντρέα Φουρνάρι (ίδιο επίθετο με την αντίπαλο ομάδα!) και τον χτυπάει με το κεφάλι, κάτι που δεν βλέπει το διαιτητικό τρίο με αποτέλεσμα το ματς να συνεχιστεί κανονικά.

Ο προπονητής της Φουρνάρι όμως Πίπο Σκουατρίτο, παρ’ όλο που η ομάδα του κυνηγούσε την ισοφάριση, μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο, έπιασε τον παίκτη του από τη φανέλα και τον οδήγησε εκτός γηπέδου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έξω! Δεν θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα ούτε σε ζωγραφιά»!

Η Φουρνάρι έχασε τον αγώνα με 1-0, τελειώνοντας τον «εθελοντικά» με δέκα παίκτες. «Όλα τα χρόνια που έχω περάσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με δίδαξαν παιδεία και σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν άντεξα να βλέπω έναν παίκτη μου να συμπεριφέρεται ε αυτόν τον τρόπο και έτσι τον έστειλα να κάνει μπάνιο νωρίτερα για να ηρεμήσει και να σκεφτεί την πράξη του» τα λόγια του προπονητή Σκουατρίτο που καταχειροκροτήθηκε από την εξέδρα των φίλων της Φαλκόνε.

Η κίνηση αυτή εκτιμήθηκε από τον συνάδελφό του της Προ Φαλκόνε Τζερόμε Πίνο ο οποίος τόνισε: «Είναι μια μεγάλη κίνηση, όμορφη που μου ηρέμησε την ψυχή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είχα παρατηρήσει τίποτα, αλλά όταν μου είπαν τι είχε συμβεί για εμένα δεν ήταν έκπληξη. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο για χρόνια, είμαστε οικογενειακοί φίλοι», ενώ ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος της Φαλκόνε δίνοντας «ραντεβού» για το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε παλιούς φίλους.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics