Breaking News
16 Οκτωβρίου 2016

 

Αλλαγές και στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ αναμένονται το επόμενο διάστημα, με τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ να αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη.

Ενα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η Επιτροπή Εξομάλυνσης που επέβαλε η FIFA στην ΕΠΟ, είναι το εκλογικό σύστημα. Με τροπολογία Κοντονή άλλωστε πρόκειται να καταργηθεί η σχετική διάταξη του νόμου Ορφανού, βάσει της οποίας το Διαιτητικό Δικαστήριο ακύρωσε τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.


Οπως αναφέρει μάλιστα η «Live Sport» οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ στο εκλογικό σώμα που θα αναδεικνύει τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπος. Είτε η κάθε ΠΑΕ να έχει τρεις ψήφους αντί για μία που έχει βάσει του σημερινού καταστατικού, είτε η καθεμιά από τις 54 ΕΠΣ να αποκτήσει μία ψήφο (έχει τρεις), με τις ΠΑΕ να έχουν επίσης από μία.

Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να πάρθηκε και λόγω του ότι το 70-75% των εσόδων της ΕΠΟ προέρχεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics