Breaking News
19 Οκτωβρίου 2016

Ο Μαρσέλο Λίπι αναμένεται να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», ο διάσημος τεχνικός έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση για να πάρει τη θέση του Γκάο Χόνγκμπο, ο οποίος παραιτήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, μετά την ήττα από το Ουζμπεκιστάν με 2-0, η οποία μηδένισε, ουσιαστικά, τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. 
«Ο Λίπι στον πάγκο της Κίνας», αναφέρει το σχετικό σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τις επαφές της κινέζικης ομοσπονδίας με τον βετεράνο προπονητή, ο οποίος οδήγησε τη «σκουάντρα ατζούρα» στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. Ο Λίπι έχει γνώση από το ποδόσφαιρο της Κίνας, καθώς είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε.
Ο Λίπι γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, εργαζόμενος στις Αταλάντα, Νάπολι, Γιουβέντους, Ιντερ και εθνική Ιταλίας. Το 2006 οδήγησε την «σκουάντρα ατζούρα» στην κατάκτηση του Μουντιάλ, ενώ στην συλλογή του διαθέτει επίσης, από την θητεία του στη Γιουβέντους, το Champions League, πέντε πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ιταλίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics