Breaking News
22 Οκτωβρίου 2016

 Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε στον επιθετικό της Μόντρεαλ Ιμπακτ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, από την Major League Soccer (MLS) για την άρνησή του, να παίξει στο πρωτάθλημα εναντίον του Τορόντο την περασμένη Κυριακή. Το ύψος του προστίμου, δεν ανακοινώθηκε από την MLS, αλλά όπως δήλωσε η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος,  ήταν σύμφωνο με το συμβόλαιο του παίκτη. 


    Ο 38χρονος Ντρογκμπά, αποφάσισε να μην αγωνιστεί, όταν έμαθε ότι δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Στη συνέχεια, η Μόντρεαλ, έκανε γνωστό ότι τα δύο μέρη ξεπέρασαν τη διαφωνία τους. Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, έχει σημειώσει 10 γκολ για τη Μόντρεαλ αυτή τη σεζόν,  παίζοντας σε 22 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων 18 στην αρχική ενδεκάδα.
    Ο Ιβοριανός, ο οποίος έφτασε από την Τσέλσι τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του στη Μόντρεαλ Ιμπακτ, που έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Αύριο τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου του MLS, θα αγωνιστεί με την Νιού Ίνγκλαντ. 
    Επίσης η MLS, ανακοίνωσε  πρόστιμο επιβλήθηκε και στον αμυντικό  της Νέα Υόρκη FC, Ντιέγκο Μαρτίνεζ, που είχε φοβίσει ένα παιδί πετώντας του την μπάλα, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού  στις 16 Οκτωβρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics