Breaking News
25 Οκτωβρίου 2016

Στην αποστολή οι Γιάννης Λουβιτάκης και Νίκος Καβράκης * Τι δήλωσαν οι Μπαξεβάνος και Λαζαρίδης

Δύο εκκολαπτόμενοι άσοι του Κισσαμικού συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (27/10, 15.00) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο λόγος για τους Γιάννη Λουβιτάκη (γενν. 28/01/1999) που από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ακαδημία του κρητικού συλλόγου και Νίκο Καβράκη (γενν. 04/02/1999), ο οποίος την περασμένη σεζόν μεταγράφηκε στην Κ19.

Η ομάδα του νομού Χανίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς των Σερρών με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Κισσάμου.

Η αποστολή: Λαζαρίδης, Πολίτης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσερκέζος, Παγώνης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σιλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Καβράκης, Λουβιτάκης.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά από πάρα πολλές εβδομάδες προετοιμασίας που κάνουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε εκεί και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι και για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Τα λεγόμενα του Γιώργου Λαζαρίδη στην ιστοσελίδα του Κισσαμικού: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Πάμε χωρίς ρυθμό και θέλουμε λίγα παιχνίδια για να αποκτήσουμε ρυθμό μετά από τόσο καιρό που κάνουμε προετοιμασία. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics