Breaking News
01 Νοεμβρίου 2016

«Στην πρέμιερ λιγκ τα μεγάλα αστέρια είναι οι προπονητές, ενώ στην Ισπανία αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο.» Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα «The Daily Telegraph», ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μπαρτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας της διάσημης ισπανικής ομάδας τόνισε πως οι αγγλικές ομάδες είναι πιο ισχυρές οικονομικά, λόγω των μεγάλων τηλεοπτικών συμβολαίων:
«Στην Αγγλία οι ομάδες έχουν υπογράψει μεγάλα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και έχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες από τις ισπανικές, αλλά εμείς έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στην πρέμιερ λιγκ τα αστέρια είναι οι προπονητές, ενώ στην Ισπανία ξεχωρίζουν οι παίκτες. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων, ακολουθεί ο Νεϊμάρ και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics