Breaking News
07 Νοεμβρίου 2016

Ο Σουηδός διαιτητής θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018

Ο Γιόνας Έρικσον ορίστηκε από τη FIFA να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τη 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Βοηθοί του θα είναι ο Ματίας Κλασένιους και Ντάνιελ Βάρνμαρκ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αντρέας Έκμπεργκ.

Ο Σουηδός ήταν ο "άρχων" του μεγάλου τελικού του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Λίβερπουλ, ενώ κατά το παρελθόν έχει σφυρίξει μία φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στη νίκη επί της Ρωσίας για το Euro 2012.

Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο συλλόγων, έχει διευθύνει το Λανς - Παναθηναϊκός 3-1 για τη φάση των "32" του UEFA τη σεζόν 2006/07, καθώς και το Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός 4-0 για τους ομίλους του Champions League την περσινή χρονιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics