Breaking News
10 Νοεμβρίου 2016

To νέο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης, έως το 2021, προκάλεσε αίσθηση, αλλά κανείς στους Μαδριλένους δεν μιλά για το τι κοστίζει ο Πορτογάλος. Όχι μόνο εξαιτίας της αγωνιστικής του παρουσίας, αλλά και επειδή ο CR7 παράγει μακριά από το γήπεδο, ως αντίκτυπο της εικόνας του σε όλο τον κόσμο.


    Μία καλή εξήγηση είναι πως το 40% από την πώληση στις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Περιζήτητος σε όλο τον κόσμο ο Ρονάλντο, ενώ τελευταία παρατηρείται μεγάλη αύξηση στην αγορά της Ασίας. Δεύτερη σε πωλήσεις από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η φανέλα του Χάμες Ροντρίγκες, εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics