Breaking News
13 Νοεμβρίου 2016

 

Το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε το Ισραήλ στην Αλβανία μπαίνει στην λίστα με τα πιο κωμικά όλων των εποχών!

 

Έχεις δει πολλά πέναλτι. Σαν αυτό όμως λίγα! Το Ισραήλ κέρδιζε με 1-0 την Αλβανία (συμπτωματικά με εύστοχο πέναλτι) και ο Έρεν Ζάχαβι βγαίνει στην κόντρα για το 0-2.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός επιθετικός κάνει μία μεγαλοπρεπή βουτιά, προσπαθώντας να εκμαιεύσει δεύτερο πέναλτι. Ο διαιτητής όχι μόνο δεν τσιμπάει, αλλά ετοιμάζεται να του δείξει και κίτρινη για θέατρο, μέχρι που όλα αλλάζουν.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Ο Αλβανός τερματοφύλακας Έτριτ Μπερίσα κολλάει την μούρη του στο πρόσωπο του Ζάχαβι και το σκάει μία ελαφριά κουτουλιά. Εκείνος πέφτει κάτω και ο διαιτητής δίνει πέναλτι και αποβολή!

Το πιο τρελό; Το πέναλτι χάθηκε, αφού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που μπήκε ως αλλαγή απέκρουσε την εκτέλεση του Ζάχαβι.

Δείτε εδώ μία εντελώς τρελή φάση…

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics